Szkolenia dla Mam z pomysłem

Drugie szkolenie dla mam zakwalifikowanych do drugiego etapu projektu „Mama –Ma-Pomysł” odbyło się we wtorek 20 sierpnia 2013 r. – po raz kolejny w gościła nas Gdańska Wyższa Szkoła Humanistyczna na Biskupiej Górce w Gdańsku.

Uczestniczki podczas tego spotkania, prowadzonego przez Mariannę Palider ze Stowarzyszenia “WAGA”, miały okazję wspólnie przyjrzeć się zagadnieniom związanym z godzeniem ról zawodowych i rodzinnych oraz twórczym rozwiązaniom w biznesie. Pojawiło się wiele interesujących wątków związanych zarówno z niezwykle istotnym czynnikiem, jakim jest komunikacja interpersonalna – szczególnie z partnerem w związku, jak również ze stereotypowym postrzeganiem roli matki.

PrintKolejne szkolenie już za tydzień. We wtorek 27 sierpnia 2013r. uczestniczki przyjrzą się zagadnieniom związanym z zakładaniem firmy (ABC przedsiębiorczości ), księgowością w małej firmie oraz tworzeniem profesjonalnego biznesplanu. W drugiej części dnia szkoleniowego będzie możliwość zgłębienia tajników marketingu w małej firmie.